PAGINA PRINCIPAL

BENVINGUT A TOTS I A TOTES AL BLOG DEL PAU!!
EN AQUEST BLOG PODRAS DESCOBRIR EL MÓN DELS SENTITS, QUÈ SÓN I QUINES SÓN LES SEVES FUNCIONS.
EL TACTE, EL GUST, LA VISTA, L'OÏDA I L'OLFACTE. PREPARAT PER A JUGAR I DIVERTIR-TE?

AQUÍ PODREU APRENDRE QUÈ SÓN I PER A QUÈ SERVEIXEN ELS 5 SENTITS. EL PAU US ACOMPANYARÀ EN LES ACTIVITATS I JOCS.

CANTAREU,  JUGAREU, LLEGIREU, US DIVERTIREU, APRENDREU A UTILITZAR L’ORDINADOR...ÉS MOLT FÀCIL, AMB UN “CLIK” DEL RATOLÍ PODREU VEURE TOTS ELS JOCS, VÍDEOS, ACTIVITATS, CANÇONS, ETC. 


MESTRES, PARES I MARES, I ALTRES FAMILIARS ANIMEU-VOS I DIVERTIU-VOS AMB ELS INFANTS, ES AQUEST ESPAI TROBAREU RECURSOS ONLINE I PER DESCARREGAR PER A TREBALLAR ELS 5 SENTITS A CASA I A L’ESCOLA. APROPEU-VOS TAMBÉ A LES NOVES TECNOLOGIES I COMPROVEU EL GRAN VENTALL DE POSSIBILITATS QUE OFEREIX.


LES ÀREES CURRICULARS QUE ES TREBALLEN SÓN:

  • DESCOBERTA D’UN MATEIX I DELS ALTRES
  • COMUNICACIÓ I LLENGUATGE. 

L’OBJECTIU D’AQUEST BLOG ÉS QUE ELS NENS I NENES TREBALLIN DE FORMA INTERACTIVA, MITJANÇANT LA CREATIVITAT, LA IMAGINACIÓ I LA MANIPULACIÓ PER DESENVOLUPAR LES CAPACITATS I HABILITATS TECNOLÒGIQUES I DE INTERCOMUNICACIÓ, I D’AQUESTA MANERA PROPICIAR “L’APRENDRE A APRENDRE”, INCORPORAR LES NOVES TECNOLOGIES AL PROCÉS D’ENSENYANÇA – APRENENTATGE COM AGENT MOTIVADOR, CONÈIXER ELS SENTITS I ELS ÒRGANS QUE ELS FORMEN I RECONÈIXER LA IMPORTÀNCIA D’AQUESTS PER REBRE INFORMACIÓ DE L’ENTORN.


PERÒ TAMBÉ OFERIR ALS MESTRES I FAMÍLIES RECURSOS ON-LINE I MATERIAL, PER DESCARREGAR, PER LA REALITZACIÓ DEL TREBALL DELS SENTITS AMB ELS NENS I INFORMAR SOBRE LA PUBLICACIÓ D’INVESTIGACIONS I NOVES METODOLOGIES.


CADA MOMENT EN LA VIDA DELS PETITS ÉS ADIENT PER APRENDRE I DESENVOLUPAR-SE, APROFITA AQUEST BLOG PER AJUDAR ALS INFANTS A TREBALLAR DE FORMA DIVERTIDA I MOTIVANT!Cristina Magriñá
Jennifer Mancheño
Anna Mercader
Sara Nin